Vacature – Hoofdmachinemonteur/ klantcontactpersoon

Microtechniek Is de trotse winnaar van de ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018-2019 en we zijn altijd in ontwikkeling!

Deze functie past bij jou als je houdt van zelfstandig, verantwoordelijk en leidinggevend bezig zijn. Je stuurt en klein team van monteurs aan, werkt met de monteurs samen, bent het aanspreekpunt van de klant en bereidt werkvergaderingen voor. Daarnaast beschik je over voldoende technische kennis om klanten en collega’s te ondersteunen bij technische problemen.

Microtechniek Service B.V. beschikt over een modern uitgeruste werkplaats. Samen met de machinefabriek voor fabricage en re-conditionering van onderdelen, kunnen wij opdrachtgevers de beste support bieden voor de totale productiefaciliteit.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 + (werktuigbouwkunde)
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Teamspeler
  • Veiligheidsbewust
  • Bereid om eventueel aanvullende opleidingen te volgen

Wij bieden een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met leuke collega’s en een ontspannen werksfeer. Daarnaast is er ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse? E-mail je CV en motivatie t.a.v. Irene Groot of Judith Blansjaar naar pz@microtechniek.nl. Je kunt ons ook altijd bellen voor vragen of meer informatie: 0251-229222.